Läbipaistvad kaped hammaste reastamiseks

Läbipaistvad kaped on osa ortodontilisest ravist, mis on spetsiaalselt loodud hammaste joondamiseks, hammaste asendi muutmiseks ja hambumuse korrigeerimiseks. Need kaped on valmistatud bioloogiliselt sobivast materjalist, mis tagab nende ohutuse ja mugavuse kasutamisel.

Kaped paigaldatakse kogu hambakaare peale ning nende eeliseks on võimalus neid suust iseseisvalt eemaldada söömiseks ja hammaste puhastamiseks. See annab sulle vabaduse nautida oma lemmiktoite ja säilitada suuhügieeni ilma piiranguteta. Kapedega hammaste reastamine pakub esteetilist ja diskreetset lahendust, kuna need on suus vaevumärgatavad.

Meie hammaste reastamise ravi keskendub läbipaistvate kapede süsteemile nimega Ordoline, mis on spetsiaalselt välja töötatud täiskasvanute hammaste reastamiseks. Ordoline süsteem tagab kiire, valutu ja mugava protsessi, võimaldades sul saavutada soovitud tulemused ilma ebamugavuste ja pika raviperioodita.

Esteetilisus

Kaped on suus vaevumärgatavad

Mugavus

Kapede kandmisega harjub kiiresti

Ohutus

Kaped on hüpoallergeensed

Konsultatsioon

Esimesel visiidil kogume informatsiooni sinu hammaste hetkeseisust. Hindame hambumust ja määrame hammaste staatuse.  Esmase visiidi pikkus on 30 minutit ja hinnaks on 30 €, mille maksad juba konsultatsiooni broneerides.

Esmaseks konsultatsiooniks ei ole vaja saatekirja ega erilisi ettevalmistusi

Diagnostika

Teine visiit on detailse informatsiooni kogumine raviplaani koostamise jaoks.  Skaneerime kogu hammaskonna 3D skänneri abil, analüüsime röntgenülesvõtted ja lisaks teeeme fotosid hambumusest, et saaks jälgida muutusi ja edusamme ravi käigus. Kõik need protseduurid aitavad raviarstil koostada individuaalset ja täpset raviplaani. Selle visiidi maksumus on 320 €.

Raviplaan

Kolmandal visiidil toimub raviplaani arutamine ja kapede tellimine. Enne kapede tellimist tutvustame raviplaani ja vastame kõikidele sinu küsimustele. Kui otsustad kaperaviga alustada, siis sellel visiidil on vaja kaped välja osta ning sellega kaasneb maksumus, mis on kokku 3500 €.

Edasised visiidid

Edasised visiidid kaperavi käigus hõlmavad regulaarset kontrolli ja jälgimist, et hinnata hammaste edasiminekut ja teha vajadusel kohandusi raviprotsessis.

Need visiidid võivad hõlmata kapede vahetamist uute vastu vastavalt ettenähtud ajakavale, hindamaks edasist liikumist ja hammaste paranemist. Raviarst jälgib hoolikalt hammaste progressi ning annab juhiseid ja soovitusi patsiendile, et tagada parimad tulemused kaperavi käigus.

Läbipaistvate kapede eelised

Kaped on suus vaevumärgatavad ja mõju kõnelemisele on minimaalne

Valutud, ainult survetunne esimestel päevadel

Vähem visiite, kontrollvisiidid 3-4 kuuliste intervallidega

Vastupidavad, kapede murdumisi esineb harva

Mugavad, eemaldatakse söömise ja puhastamise ajaks

Suuhügieeni eest hoolitsemine on lihtne

Kapede korralikul kandmisel toimub hammaste reastamine kiiresti

Loe edasi ka säilituskapede kohta